Calitate

Prelucrari mecanice si constructii sudate

Am obţinut certificări de către TUV SUD , Industrie Service München. Din dorinţa de a oferi produse şi servicii conform cerinţelor clienţilor noştrii am obţinut certificări de către TUV SUD – Industrie Service.

München Germania pentru sistemele de management, produse şi servicii din care enumerăm:

-ISO 9001:2015

-EN ISO 3834-2

Prelucrari mecanice si constructii sudate

-Control vizual şi dimensional

-Sudori calificaţi conform standardului EN ISO 9606-1

Pentru obținerea unui ambient și climat de lucru plăcut, pentru întreținerea și conservarea uneltelor folosim tehnologie avansată, cu accent deosebit pentru dezvoltarea continuă a inovațiilor tehnologice nou apărute. Soluțiile ecologice și echipamentele de care ne folosim sunt profesionale, fabricate în Uniunea Europeană, respectă normele acestora, și tindem ca prin implicarea noastră, să oferim servicii la standarde europenePrecizie înaltă și capacitate de prelucrare foarte mare, care vă asigură un cost scăzut al pieselor produse.

Prin experienţa şi profesionalismul de care au dat dovadă angajaţii noştri am dovedit că suntem parteneri de încredere şi prin aceste calităţi am câştigat şi am păstrat încrederea şi loialitatea clienţilor de-a lungul timpului. De la Stunguri CNC cu 2 axe şi 4 axe cu un diametru de prelucrare până la 450 mm şi lungime 1500 mm, la Centre de Prelucrare CNC şi Borwerg cu lungimi de prelucrare până la 3000 mm şi înălțimi de 2000 mm, până la maşini de găurit, debitat, filetat.Precizie înaltă și capacitate de prelucrare foarte mare, care vă asigură un cost scăzut al pieselor produse. Datorită construcției modulare și a numeroaselor opțiuni de configurare, aveți posibilitatea să customizați piesele dupa cum doriți.

 

Din dorinţa de a oferi produse şi servicii conform cerinţelor clienţilor noştrii am obţinut certificări de către TUV SUD – Industrie Service München Germania pentru sistemele de management, produse şi servicii din care enumerăm:

-ISO 9001:2015

-EN ISO 3834-2

CAPACITĂȚI DE INSPECȚIE

-Control vizual şi dimensional

-Sudori calificaţi conform standardului EN ISO 9606-1