Prelucrari mecanice si constructii sudate – Nicmar Danci –

Dispunem de personal calificat în domeniu și folosim tehnologii avansate, recunoscute la nivel mondial.

Calitatea serviciilor reprezintă trăsătura principală a societatii noastre. Precizie înaltă și capacitate de prelucrare foarte mare, care vă asigură un cost scăzut al pieselor produse. Datorită construcției modulare și a numeroaselor opțiuni de configurare, aveți posibilitatea să customizați piesele dupa cum doriți.

Calitatea serviciilor reprezintă trăsătura principală pe care societatea noastră își bazează activitatea. Dispunem de personal calificat în domeniu și folosim tehnologii avansate, recunoscute la nivel mondial. Soluțiile ecologice și echipamentele de care ne folosim sunt profesionale, fabricate în Uniunea Europeană, respectă normele acestora, și tindem ca prin implicarea noastră, prin metode adecvate, să oferim servicii la standarde europene. Pentru obținerea unui ambient și climat de lucru plăcut, pentru întreținerea și conservarea uneltelor folosim tehnologie avansată, mediu-protectoare, cu accent deosebit pentru dezvoltarea continuă a inovațiilor tehnologice nou apărute.

Prelucrari mecanice si constructii sudate

Nicmar Danci – Calitatea serviciilor reprezintă trăsătura principală a societatii noastre. Precizie înaltă și capacitate de prelucrare foarte mare, care vă asigură un cost scăzut al pieselor produse. Datorită construcției modulare și a numeroaselor opțiuni de configurare, aveți posibilitatea să customizați piesele dupa cum doriți. Calitatea serviciilor reprezintă trăsătura principală pe care societatea noastră își bazează activitatea. Dispunem de personal calificat în domeniu și folosim tehnologii avansate, recunoscute la nivel mondial.

prelucrari mecanice si constructii sudateprelucrari mecanice si constructii sudateprelucrari mecanice si constructii sudate

Soluțiile ecologice și echipamentele de care ne folosim sunt profesionale, fabricate în Uniunea Europeană, respectă normele acestora, și tindem ca prin implicarea noastră, prin metode adecvate, să oferim servicii la standarde europene. Pentru obținerea unui ambient și climat de lucru plăcut, pentru întreținerea și conservarea uneltelor folosim tehnologie avansată, mediu-protectoare, cu accent deosebit pentru dezvoltarea continuă a inovațiilor tehnologice nou apărute.

Dispunem de personal calificat în domeniu și folosim tehnologii avansate, recunoscute la nivel mondial.

Galeria de poze