Constructii sudate

Întreg personalul din activitatea de sudare este coordonat de 3 ingineri sudori atestaţi ca ingineri sudori internaţionali/europeni (IWE/EWE) de către European Welding Federation (EWF).

Totodată pe lângă construcțiile metalice sudate putem executa şi prelucrarea în ansamblu sau subansamblu a acestora .Capacitatea tehnică şi tehnologică a companiei reprezintă un avantaj în respectarea termenelor de livrare . Soluțiile ecologice și echipamentele de care ne folosim sunt profesionale, fabricate în Uniunea Europeană, respectă normele acestora, și tindem ca prin implicarea noastră, prin metode adecvate, să oferim servicii la standarde europene. Dispunem de personal calificat în domeniu și folosim tehnologii avansate, recunoscute la nivel mondial. Datorită construcției modulare și a numeroaselor opțiuni de configurare, aveți posibilitatea să customizați piesele dupa cum doriți.

Constructii sudate .Soluțiile ecologice și echipamentele de care ne folosim sunt profesionale, fabricate în Uniunea Europeană, respectă normele acestora, și tindem ca prin implicarea noastră, prin metode adecvate, să oferim servicii la standarde europene.  Constructii sudate.

Munca în echipă, responsabilitatea, calitatea, corectitudinea, şi profesionalismul sunt valori cheie în organizaţia noastră.

Constructii sudate.

Prin menținerea unor standarde înalte de calitate și având personal calificat și utilaje performante dorim să acaparăm o cotă de piață mai mare, căreia să-i oferim servicii și produse de o calitate superioară.

Din dorința de a satisface cerințele clienților noștri asigurăm participarea angajaților la cursuri de formare profesională, urmărim îndeaproape evoluția tehnologiei industriale prin participarea la târgurile de specialitate și acordăm o atenție deosebită alegerii furnizorilor. Munca în echipă, responsabilitatea, calitatea, corectitudinea, şi profesionalismul sunt valori cheie în organizaţia noastră.

Succesul nostru a fost construit în jurul dorinţei de a acţiona la cele mai înalte standarde în relaţia cu angajaţii, clienţii, furnizorii şi partenerii noştri.

prelucrari mecanice si constructii sudate prelucrari mecanice si constructii sudate prelucrari mecanice si constructii sudate prelucrari mecanice si constructii sudate prelucrari mecanice si constructii sudate

Contact

Formular de contact

Date contact

  • +40 740 411 862
  • office@nicmardanci.ro
  • secretariat@nicmardanci.ro

Adresa  – Str. Drumul Cetății nr. 85 Bistrița, Jud. Bistrița-Năsăud