Despre noi

Prelucrari mecanice si constructii sudate

Am obţinut certificări de către TUV SUD , Industrie Service München. Din dorinţa de a oferi produse şi servicii conform cerinţelor clienţilor noştrii am obţinut certificări de către TUV SUD – Industrie Service.

München Germania pentru sistemele de management, produse şi servicii din care enumerăm:

-ISO 9001:2015

-EN ISO 3834-2

Prelucrari mecanice si constructii sudate

-Control vizual şi dimensional

-Sudori calificaţi conform standardului EN ISO 9606-1

Pentru obținerea unui ambient și climat de lucru plăcut, pentru întreținerea și conservarea uneltelor folosim tehnologie avansată, cu accent deosebit pentru dezvoltarea continuă a inovațiilor tehnologice nou apărute. Soluțiile ecologice și echipamentele de care ne folosim sunt profesionale, fabricate în Uniunea Europeană, respectă normele acestora, și tindem ca prin implicarea noastră, să oferim servicii la standarde europenePrecizie înaltă și capacitate de prelucrare foarte mare, care vă asigură un cost scăzut al pieselor produse.

Prin experienţa şi profesionalismul de care au dat dovadă angajaţii noştri am dovedit că suntem parteneri de încredere şi prin aceste calităţi am câştigat şi am păstrat încrederea şi loialitatea clienţilor de-a lungul timpului. De la Stunguri CNC cu 2 axe şi 4 axe cu un diametru de prelucrare până la 450 mm şi lungime 1500 mm, la Centre de Prelucrare CNC şi Borwerg cu lungimi de prelucrare până la 3000 mm şi înălțimi de 2000 mm, până la maşini de găurit, debitat, filetat.Precizie înaltă și capacitate de prelucrare foarte mare, care vă asigură un cost scăzut al pieselor produse. Datorită construcției modulare și a numeroaselor opțiuni de configurare, aveți posibilitatea să customizați piesele dupa cum doriți.

prelucrari mecanice si constructii sudate

Tehnologie avansată

Calitatea serviciilor reprezintă trăsătura principală pe care societatea noastră își bazează activitatea. Dispunem de personal calificat în domeniu și folosim tehnologii avansate, recunoscute la nivel mondial.

prelucrari mecanice si constructii sudate

Unelte performante

Precizie înaltă și capacitate de prelucrare foarte mare, care vă asigură un cost scăzut al pieselor produse. Datorită construcției modulare și a numeroaselor opțiuni de configurare, aveți posibilitatea să customizați piesele dupa cum doriți.

prelucrari mecanice si constructii sudate

Energie verde

Soluțiile ecologice și echipamentele de care ne folosim sunt profesionale, fabricate în Uniunea Europeană, respectă normele acestora, și tindem ca prin implicarea noastră, prin metode adecvate, să oferim servicii la standarde europene.

prelucrari mecanice si constructii sudate

Respectăm natura

Pentru obținerea unui ambient și climat de lucru plăcut, pentru întreținerea și conservarea uneltelor folosim tehnologie avansată, mediu-protectoare, cu accent deosebit pentru dezvoltarea continuă a inovațiilor tehnologice nou apărute.

Scurt istoric al companiei

Compania a fost înființată în anul 1999 ca o afacere de familie având ca domeniu de activitate operațiuni de mecanică generală.

Activăm în prezent în 2 locatii având ca şi domenii de activitate prelucrările prin aşchiere şi confecțiile metalice.

Capacitatea tehnică şi tehnologică a firmei ne permite realizarea unei game diverse de produse şi servicii destinate marilor sectoare industriale.

Succesul nostru a fost construit în jurul dorinţei de a acţiona la cele mai înalte standarde în relaţia cu angajaţii, clienţii, furnizorii şi partenerii noştri.

Munca în echipă, responsabilitatea, calitatea, corectitudinea, şi profesionalismul sunt valori cheie în organizaţia noastră.

prelucrari mecanice si constructii sudate

Standarde înalte

Furnizăm servicii de mecanică generală, construcții sudate și prelucrări prin așchiere

prelucrari mecanice si constructii sudate

Personal calificat

Garantăm o calitate a pieselor şi subansamblelor mecanice, datorită dotării noastre moderne și a angajaților deosebit de calificați.

prelucrari mecanice si constructii sudate

Calitate superioară

Angajamentul nostru pentru calitate include fiecare aspect al interacţiunii cu clienţii, de la proiectare şi producţie până la serviciile post-vânzare.

Misiunea noastră

Prin menținerea unor standarde înalte de calitate și având personal calificat și utilaje performante dorim să acaparăm o cotă de piață mai mare, căreia să-i oferim servicii și produse de o calitate superioară.

Din dorința de a satisface cerințele clienților noștri asigurăm participarea angajaților la cursuri de formare profesională, urmărim îndeaproape evoluția tehnologiei industriale prin participarea la târgurile de specialitate și acordăm o atenție deosebită alegerii furnizorilor.